Transa göteborg mötesplaten

Transa göteborg mötesplaten Den 29 oktober kör vi igång en samtalsgrupp i RFSL Göteborgs lokaler, . mötesplats för regnbågsfamiljer, transseparatistiska medlemskvällar. FPES är en ideell förening och mötesplats för alla transpersoner. Tillsammans kan vi vara en stark röst i samhället. FPES är en förkortning av Full Personality. RFSL har på senare år börjat inbegripa transpersoner i sin verksamhet och bedriver sexualpolitik talsikonerna till EuroPride Göteborg! Mötesplats Simone Simone har flera events varje vecka, alltifrån en pysselgrupp på tisdagar till Transflow, ett transseparatistisk rum. Hit kan du.

Transpersoner i nya kläder

Den 29 oktober kör vi igång en samtalsgrupp i RFSL Göteborgs lokaler, . mötesplats för regnbågsfamiljer, transseparatistiska medlemskvällar. RFSL har på senare år börjat inbegripa transpersoner i sin verksamhet och bedriver sexualpolitik talsikonerna till EuroPride Göteborg!

FPES är en ideell förening och mötesplats för alla transpersoner. Tillsammans kan vi vara en stark röst i samhället. FPES är en förkortning av Full Personality.

Vi erbjuder stöd, föreläsningar, utbildningar och nätverk kring kön och trans. fikaträffar och bastu för transpersoner och närstående i göteborg. Den 29 oktober kör vi igång en samtalsgrupp i RFSL Göteborgs lokaler, . mötesplats för regnbågsfamiljer, transseparatistiska medlemskvällar. Mötesplats Simone Simone har flera events varje vecka, alltifrån en pysselgrupp på tisdagar till Transflow, ett transseparatistisk rum.

Hit kan du.

Mötesplats för transungdomar startar på tisdag. Nu startar en stöd- och erfarenhetsgruppen för transungdomar på . I somras uppträdde Boy George och Culture Club på Götaplatsen under EuroPride-veckan i Göteborg. Den 29 oktober kör vi igång en samtalsgrupp i RFSL Göteborgs lokaler, . mötesplats för regnbågsfamiljer, transseparatistiska medlemskvällar. FPES är en ideell förening och mötesplats för alla transpersoner.

Tillsammans kan vi vara en stark röst i samhället. FPES är en förkortning av Full Personality.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail